ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Η Αγάπη και ο αληθινός Έρωτας, καταπολεμούν το AIDS

Επιστροφή στην αγαπητική σχέση των ανθρώπων, επιστροφή στον αληθινό έρωτα, που βλέπει τον άνθρωπο σαν πρόσωπο αγάπης και όχι σαν αντικείμενο χρήσης, γράφει ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, π. Παύλος


Η 1η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS έχει θεσπιστεί για να ενωθεί ο κόσμος στον αγώνα εναντίον του HIV, ο οποίος ανακαλύφθηκε το 1984, να δείξει αλληλεγγύη στους οροθετικούς αλλά και να αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα του AIDS.
Παρά τις σημαντικές προόδους που έχουν σημειωθεί, ο ιός HIV που προκαλεί το AIDS, συνεχίζει να είναι μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις για την υγεία σε παγκόσμιο επίπεδο, ειδικά για τις χώρες με μέσο και χαμηλό ΑΕΠ. Εκεί καταγράφονται διαγνώσεις χιλιάδων νέων κρουσμάτων κάθε χρόνο, ενώ οι μικρότερης ηλικίας γυναίκες στην υποσαχάρια Αφρική διατρέχουν τον υψηλότερο κίνδυνο.
Τα κράτη-μέλη του ΟΗΕ συμφώνησαν τον Σεπτέμβριο σε μια σειρά νέων στόχων παγκοσμίως στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον τερματισμό της επιδημίας του AIDS έως το 2030.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters
Ο αληθινός έρωτας, υμνήθηκε από σπουδαίους Έλληνες ποιητές, συγγραφείς και μουσικοσυνθέτες...

Καλό μήνα και από σήμερα... ευχόμαστε και καλό Χειμώνα!
ΑΓΙΟΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ - Γιώργος Ανδρέου

Δεν υπάρχουν σχόλια: