ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Μέρα αγάπης, γιορτής, χαράς και προσφοράς!

Όταν ο δάσκαλος γίνεται ΕΝΑ με τα παιδιά, το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό!

Η δασκάλα Δέσποινα Σπυροπούλου, καθοδηγεί τους μαθητές της χοροπηδώντας! 
Βρε κορίτσι μου, πού τη βρίσκεις τόση ενέργεια πενήντα ενός ετών; Αυτά βλέπουν οι δανειστές μας και απαιτούν να συνταξιοδοτηθούμε στα 70! Μας έκαψες!!

Την περασμένη Τετάρτη 23 του Δεκέμβρη παιδιά, γονείς, παππούδες, συγγενείς και φίλοι του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού, με σύμμαχο τον ανέλπιστα καλό καιρό, γέμισαν την μικρή και ακατάλληλη για τέτοιες εκδηλώσεις αίθουσα πολλαπλών χρήσεων* του σχολείου μας προκειμένου να παρακολουθήσουν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή, που οργάνωσαν και ετοίμασαν οι μαθητές όλων των τάξεων με την καθοδήγηση των δασκάλων τους.

*Ο δήμαρχος το "πήρε" στα ζεστά! 

Καλά τα μαντάτα για την πορεία υλοποίησης κατασκευής σύγχρονης αίθουσας  πολλαπλών χρήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ξεκινά η  σύνταξη της μελέτης με στόχο να είναι έτοιμη εντός του 2016, ώστε να μπορεί το έργο να ενταχθεί σε κάποιο περιφερειακό πρόγραμμα. 
Περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: