ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Λαζόπουλος κατά Γεωργιάδη και Κωνσταντοπούλου κατά Λαζόπουλου

Την ίδια ώρα που οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ψήφιζαν στη Βουλή αντιλαϊκά  και  επώδυνα μέτρα με τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να αποχωρούν διαμαρτυρόμενοι, ο προικισμένος και πολυτάλαντος καλλιτέχνης ασχολούνταν με τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας! 

«Πόλεμος» ξέσπασε μεταξύ του Λάκη Λαζόπουλου και του Άδωνι Γεωργιάδη, με κορύφωση την άφιξη του βουλευτή της ΝΔ στο θέατρο όπου μεταδιδόταν ζωντανά η εκπομπή του δημοφιλούς καλλιτέχνη. 

Όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ της Τρίτης ο Λ. Λαζόπουλος για άλλη μία φορά καταφέρθηκε εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη, επικαλούμενος ακόμη και την ίδια τη μητέρα του που είχε φύγει από τη ζωή. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε ενώ βρισκόταν σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ και με tweet ενημέρωσε τον κόσμο πως θα μεταβεί στο θέατρο Βέμπο από όπου βγαίνει η ζωντανή παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου.

Λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκε έξω από το θέατρο Βέμπο και μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία στο Twitter. Ωστόσο, ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε εντολή να μην του επιτραπεί η είσοδος στο θέατρο Βέμπο, κάτι το οποίο κατήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης . 

O Λάκης Λαζόπουλος πάντως ενημερώθηκε για την παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη έξω από το θέατρο, δηλώνοντας πως δεν θα του επιτρέψει να διακόψει την παράσταση και τον κάλεσε μόλις τελειώσει το Al Tsantiri να τον δει προσωπικά μέσα στα παρασκήνια.

«Ο κ. Λαζόπουλος αποφάσισε να κάνει εκπομπή για να παρέμβη στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Με εξύβριζε για περίπου 10 λεπτά. Ήρθα ήρεμα, να του ζητήσω το λόγο, να τα πει μπροστά μου και να του απαντήσω, όπως θα έκανε κάθε δημοκράτης. Αλλά δεν μου επέτρεψε να εμφανιστώ γιατί φοβάται. Αλλά εγώ δεν φοβάμαι. Θέλω να φτιάξω την Κυριακή μια Νέα Δημοκρατία που δεν θα τον φοβάται και δεν θα τον γλείφει», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης έξω από το θέατρο Βέμπο.

Νωρίτερα ο κ. Λαζόπουλος έλεγε: «Ο άλλος ο εγκάθετος του Σαμαρά, ο Άδωνις, ο οποίος θέλει να ανοίξει δεξιά πόρτα για να επιστρέψει ο Σαμαράς ως νέα Λεπέν, δεσπόζει σε όλα τα κανάλια σαν να είναι αυτός η ηγετική φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας. Έχει παραμερίσει το κέντρο, όλο το …Καραμανλικό παρελθόν της παράταξης. Του φαίνεται αφύσικο που ο Καραμανλής στηρίζει τον Μεϊμαράκη, ενώ του φαίνεται φυσικό να ψηφίσουν έναν που υμνούσε τη χούντα στα κανάλια της τηλεπώλησης που έχει προσκυνήσει και γλείψει»
thetoc.gr
Και η Ζωή κατά Λαζόπουλου
Με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter, μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη και η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτίθεται στον Λάκη Λαζόπουλου για την στήριξή του στην κυβέρνηση, μέσω του «Αλ Τσαντίρι».
Άλλο καλλιτέχνης, άλλο αυλικός.Άλλο κωμικός, άλλο σαλτιμπάγκος κ άλλο γελωτοποιός της εξουσίας. Όμως η τέχνη δεν πληρώνει κότερα


Δεν υπάρχουν σχόλια: