ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Φως ή σκοτάδι;


Εδώ, πάντα,  Άργος Ορεστικόν.
Κατάλαβα καλά;
Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας, ζητά από τον περιφερειακό διευθυντή αδιαφάνεια και μεσαιωνικού τύπου μυστικισμό; 
Για ποιο λόγο δεν πρέπει να γνωρίζουμε πόσοι και ποιοι συνάδελφοι υπέβαλαν αίτηση  για να δι-ορισθούν ως μέλη στα περιφερειακά υπηρεσιακά συμβούλια; 
Είναι κρατικό μυστικό "υψίστης σημασίας"; Σε ποια εποχή ζούμε; 
Γιατί σε παρόμοια περυσινή ανακοίνωση-πληροφόρηση τηρήσατε σιγήν ιχθύος και σήμερα εκτίθεστε;
Και τι σημαίνει "διαφωνούμε"; Τα συνδικαλιστικά όργανα, όταν καταστρατηγούνται οι διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες δεν διαφωνούν... ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ!!
Η περίοδος του "ψυχρού πολέμου" πέρασε και βγήκαμε όλοι λαβωμένοι. Σε  μία τόσο ταραγμένη παγκόσμια χρονική καμπή, το τελευταίο που μας απασχολεί είναι η ψυχροπολεμική διάθεση των νοσταλγών του παρελθόντος.
Κατά την ταπεινή μου άποψη οι καθ΄ύλην αρμόδιοι - εν προκειμένω οι περιφερειακοί διευθυντές - θα έπρεπε να αναρτήσουν πίνακα με τα ονόματα των συναδέλφων, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα περιφερειακά υπηρεσιακά συμβούλια(ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ).   
Αυτό, αγαπητοί μου, ονομάζεται διαφάνεια στα ελληνικά και γκλάσνοστ στα ρώσικα για όσους δεν ομιλούν την ελληνική...Όλα τ' άλλα είναι παραμύθια της χαλιμάς...
Όνειρα γλυκά!
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Σας παραθέτω έγγραφο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας προς τον περιφερειακό διευθυντή πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, με το οποίο το συνδικαλιστικό μας όργανο ζητά από την υπηρεσία τη μη δημοσιοποίηση στοιχείων ενώ θα έπρεπε να αγωνίζεται για το αντίθετο!!!


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ
Π.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας διαφωνεί με την αδιαφανή διαδικασία που αποφασίστηκε από την κυβέρνηση για την ανασύνθεση των Υπηρεσιακών Συμβουλίων, γιατί απουσιάζουν τα στοιχειώδη κριτήρια επιλογής, όπως χρόνια υπηρεσίας και διοικητική εμπειρία.
Ζητάμε τη μη δημοσιοποίηση στοιχείων προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής.
Σε αντίθετη περίπτωση οι υπεύθυνοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
                                                          Για το Δ.Σ.

                                                  Ο Πρόεδρος        Η Γραμματέας 
                                                Γιάννης Πάτρας           Τάνια Κορμά

Δεν υπάρχουν σχόλια: