ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Ενωτικός και πολιτικά "πολιτισμένος", ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Νηφάλιος  στο διάλογο με ξεκάθαρες θέσεις και απόψεις, συνεχίζει την πορεία του... 

«Δεν έχω καμία προσωπική αντιπαράθεση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ο αντίπαλος μας είναι από την άλλη πλευρά του φράχτη. Ο Τσίπρας και μια ανίκανη κυβέρνηση», δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εκτίμησε ότι θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις μέσα στο νέο έτος.

Επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι χρέος του είναι να διασφαλίσει την ενότητα της παράταξης, όποιος και αν κερδίσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών την Κυριακή 10 Ιανουαρίου. Τόνισε ιδιαιτέρως, πως η ΝΔ θα είναι ενωμένη την επόμενη ημέρα και ο ηττημένος θα στηρίξει το νικητή. Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Μητσοτάκης, είπε πως δεν είχε καμία δημόσια στήριξη από παραδοσιακούς μηχανισμούς της ΝΔ στον προεκλογικό του αγώνα, προσθέτοντας πάντως πως έχει δεσμευθεί να μην μιλήσει για τους συνυποψήφιους του και να μην ασκήσει δημόσια κριτική στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στον οποίο εξέφρασε παράλληλα τα θερμά του συλλυπητήρια για τον χαμό της αδελφής του.

Είπε επίσης πως ο διαχωρισμός και οι διακρίσεις σε Καραμανλικούς και Μητσοτακικούς ή Σαμαρικούς δεν λένε τίποτα στους πολίτες και ανήκουν στον εικοστό αιώνα και όχι στον εικοστό πρώτο σημειώνοντας παράλληλα ότι ο λόγος του πρεσβεύει και τις αξίες του Καραμανλισμού. Έχω καλή σχέση με τον Κώστα Καραμανλή, τον συμβουλεύομαι και τον επισκέπτομαι συχνά, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: