ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Οι ουρές στα πιστωτικά ιδρύματα θυμίζουν πρώην κράτος - μέλος του Συμφώνου της Βαρσοβίας

Μέχρι και λιποθυμίες σημειώθηκαν, με το ΕΚΑΒ να τρέχει να προλάβει...
Αυτή η χώρα δεν θα γίνει ποτέ ευρωπαϊκή και δεν το θέλουν και οι εταίροι μας! Το έχω πει πολλές φορές θα το επαναλάβω και σήμερα: Εδώ, είναι ΒΑΛΚΑΝΙΑ...


Από τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, μόνιμες οι ουρές  σε εφορίες, τράπεζες, ΕΛΤΑ και ειρηνοδικεία καθώς εκπνέουν οι προθεσμίες τόσο για την εξόφληση υποχρεώσεων όσο και για την αίτηση υπαγωγής στον νόμο Κατσέλη.
Στις εφορίες, η αυξημένη κίνηση οφείλεται στους χιλιάδες πολίτες που σπεύδουν  να καταθέσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους. Το υπουργείο οικονομικών εκτιμά ότι κοντά στους 105.000 πολίτες θα καταθέσουν τις πινακίδες τους.   Μέχρι και χθες κατατέθηκαν κοντά στις 70 χιλιάδες.
Παρόλο που οι συναλλαγές γίνονται και ηλεκτρονικά εντούτοις τέλη κυκλοφορίας, η τρίτη δόση ΕΝΦΙΑ και η τελευταία δόση των αυξημένων προκαταβολών φόρου για τις επιχειρήσεις, προκαλούν συνωστισμό στις τράπεζες .
Πάντως όπως διευκρινίζουν αρμόδιες πηγές του υπουργείου Οικονομικών, οι αποφάσεις για το αν θα δοθεί παράταση ολίγων ημερών για την πληρωμή τελών κυκλοφορίας θα ληφθούν αύριο το πρωί ανάλογα με τη ροή των πληρωμών, ενώ, η εκπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας συνεπάγεται πρόστιμο ίσο με την αξία του τέλους δηλαδή, πρόστιμο 100%.
Οι υπόλοιπες ληξιπρόθεσμες οφειλές επιβαρύνονται με μηνιαία προσαύξηση της τάξεως του 1%.
Την ίδια ώρα, ουρές ακόμη και από τις πρώτες πρωινές ώρες σχηματίζονται και τα ειρηνοδικεία της χώρας καθώς εκπνέει αύριο η προθεσμία για υπαγωγή στο νόμο Κατσέλη. Από την πρωτοχρονιά σε ισχύ τίθενται τα νέα αυστηρότερα κριτήρια υπαγωγής στο νόμο που καλύπτουν λιγότερους δανειολήπτες από τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας.
Όμως, οι ενδιαφερόμενοι δανειολήπτες έχουν περιθώριο μέχρι και 47 ημέρες μετά να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ενδεχομένως δεν έχουν προλάβει να το κάνουν μέχρι τώρα. 
Μια πλήρης αίτηση περιλαμβάνει 17 έγγραφα!
Και του χρόνου... με υγεία, χωρίς ουρές και λιποθυμίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: