ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Ευχές από τη φιλόξενη και γεμάτη ζεστασιά, Θεσσαλονίκη μας.

Από τον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, ευχόμαστε σε όλους τους συνανθρώπους μας  καλές γιορτές, με υγεία και πολλή αγάπη!

Αγαπητέ, υιέ μου, ο Χριστός θα γεννιέται κάθε χρόνο όσο υπάρχουν άνθρωποι με ζεστές καρδιές και χαμόγελο!




Εδώ είναι Βαλκάνια!
Παραμονές Χριστουγέννων η αγαπημένη των Μακεδόνων και όχι μόνο, Θεσσαλονίκη μας, έλαμπε και διασκέδαζε! Μία πόλη γεμάτη εικόνες! Πολύς κόσμος στο ιστορικό κέντρο με τoύς μαγαζάτορες να έχουν βγάλει για μία ακόμη χρονιά, ως είθισται, τις ψησταριές στα πεζοδρόμια. Πολλές ορχήστρες και μπάντες υπήρχαν σε πολλά κεντρικά σημεία μεταξύ των οδών Εγνατίας και Τσιμισκή, παίζοντας διάφορα είδη μουσικής. Αυτή η μέρα είναι μοναδική και υπέροχη για τους Θεσσαλονικείς και τους επισκέπτες της. Εδώ και πολλά χρόνια την 24η Δεκεμβρίου την αφιερώνουμε οικογενειακά στη Θεσσαλονίκη, ξεκινώντας τη μέρα με πρωινό καφέ, μία βόλτα σε ένα-δυο βιβλιοπωλεία, στη συνέχεια ουζάκι στην Παλαιών Πατρών Γερμανού και τέλος παραδοσιακό, λαχταριστό γαλακτομπούρεκο στου Γαλυφιανάκη, όπου αυτή τη μέρα για να πάρεις το ταψάκι σου  περιμένεις στην ουρά τουλάχιστον 20 λεπτά!
Και του χρόνου με υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: