ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

TAXIS: Πότε ανοίγει η εφαρμογή για τις αλλαγές στο Ε9

Ότι έχει σχέση με φόρους, οι εφαρμογές ανοίγουν! Η εφαρμογή για το επίδομα πετρελαίου, πότε θα ανοίξει; 
κ. πρωθυπουργέ, οι πραγματικοί δικαιούχοι του επιδόματος, έχουν ξεπαγιάσει στη Βόρεια Ελλάδα...

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες που επιθυμούν να υποβάλουν τροποποιητική δήλωση στοιχείων ακινήτων Ε9, μπορούν να εισέλθουν στην εφαρμογή δηλώσεων Ε9 και να πραγματοποιήσουν τις απαιτούμενες αλλαγές. Μετά την οριστικοποίηση της δήλωσης θα ακολουθήσει η εκκαθάριση ΕΝ.Φ.Ι.Α. του 2015 και η έκδοση πράξης διοικητικού προσδιορισμού. Το υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζει ότι υπάρχει πρόβλεψη για νομοθετική ρύθμιση που θα καταργεί το πρόστιμο των 100 Ευρώ για εκπρόθεσμη υποβολή δήλωσης Ε9.
Επίσης, τη Δευτέρα ολοκληρώθηκε σε όλες τις Δ.Ο.Υ. η πρώτη μαζική διενέργεια συμψηφισμού με ανοιχτές αρρύθμιστες οφειλές, επιλύοντας ένα χρονίζον πρόβλημα, τόσο των φορολογουμένων όσο και των φορολογικών υπηρεσιών. Ειδικότερα, συμψηφίστηκαν 268.980 εισπράξεις επιπλέον των αναλογούντων ποσών που αφορούν σε 210.297 Α.Φ.Μ. και συμψηφιζόμενο ποσό 10.368.757 ευρώ.
Οι πολίτες τους οποίους αφορά η εν λόγω διαδικασία θα ενημερωθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα από τη Γ.Γ.Δ.Ε., ώστε μέσω της εφαρμογής «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση» του TAXISnet να ενημερωθούν για το νέο και μειωμένο ποσό της οφειλής τους.
Η Γ.Γ.Δ.Ε, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση. αναμένεται να προχωρήσει σε περισσότερες περιπτώσεις συμψηφισμών με κεντρική επεξεργασία (όπως περισσότερες οφειλές κ.α.) με διαρκή στόχο την εξοικονόμηση ανθρώπινων πόρων αλλά κυρίως την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: