ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Νέο cοffee από τα Zoom Serie στην κωμόπολή μας.

Άνοιξε σήμερα, ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου, ένας νέος καλαίσθητος και πολύ φιλόξενος χώρος, με εξαιρετική εσωτερική διακόσμηση και εσωτερικό μπαλκονάκι! 
Είναι το καφέ-ζαχαροπλαστείο Zoomserie της οικογένειας Χαρισίου. Ιδανικός χώρος για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ φίλων και συγγενών. Ομολογώ πως είναι και ρομαντικός λόγω της μινιμαλιστικής διακόσμησης, των εύθραυστων σερβίτσιων (πρωτοποριακό το σερβίρισμα του ελληνικού καφέ), της διακριτικότητας των ανθρώπων του, που σερβίρουν με ευγένεια αλλά και φιλική διάθεση. 


Σήμερα το πρωί μπαίνοντας μέσα αισθάνθηκα μία ζεστή αγκαλιά. Η "ψυχή" της επιχείρησης Γεωργία Χαρισίου με τις κόρες της και την ανιψιά της ευδιάθετες και χαμογελαστές. Το λευκό κυριαρχεί στην μπάρα και στα έπιπλα. Οι τοίχοι «ντυμένοι» με εντυπωσιακή ταπετσαρία, συνδυασμένοι με υπέροχα φωτιστικά και όλα στη θέση τους με κάθε λεπτομέρεια. 
Σκέφτηκα να μην γράψω για το νέο καφέ, γιατί μερικά πράγματα προτιμώ να μένουν μυστικά… Από την άλλη, όμως, δεν θα ήταν άδικο να μην επαινέσω ένα μέρος της γενέτειράς μου που αγαπώ;
Ευχόμαστε υγεία και καλές δουλειές
Λεωνίδας- Δέσποινα


Δεν υπάρχουν σχόλια: