ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Σήμερα δεν εκλέγεται πρόεδρος αλλά ο αυριανός πρωθυπουργός...

Οι πειραματισμοί κοστίζουν πολύ ακριβά!
Η χώρα σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία χρειάζεται νέο πρόεδρο με κοινοβουλευτική εμπειρία, καταρτισμένο, προσοντούχο, που να εμπνέει με τις γνώσεις του και την υψηλή πολιτική ωριμότητά του εντός και εκτός συνόρων

Από το πρωί προσέρχονται στις κάλπες μέλη και φίλοι του κόμματος για να ψηφίσουν  τον ένατο πρόεδρο από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας. 
Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 7:15 το πρωί και μέχρι τώρα εξελίσσεται ομαλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Οι κάλπες θα κλείσουν την 7η απογευματινή.
Ανακοίνωση της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής
«Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, ενημερώνει ότι η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Προέδρου του Κόμματος σε όλη τη χώρα, ξεκίνησε και συνεχίζεται ομαλά, χωρίς να έχουν παρατηρηθεί τεχνικά προβλήματα»
Δήλωση του Γιάννη Πλακιωτάκη
«Σήμερα ψηφίζουμε για το παρόν και το μέλλον της Παράταξης μας. Με την ψήφο μας διασφαλίζουμε την ενότητα και στηρίζουμε την κοινή μας προσπάθεια για τη δημιουργία μιας μεγάλης, δυνατής και σύγχρονης Νέας Δημοκρατίας. Είμαι βέβαιος ότι όλοι θα ανταποκριθούμε στο χρέος μας», 
Έκκληση για μαζική προσέλευση στις κάλπες έχουν απευθύνει και οι τέσσερις υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος.
Πρόεδρος του κόμματος θα εκλεγεί όποιος από τους τέσσερις διεκδικητές συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των έγκυρων ψηφοδελτίων. Σε περίπτωση που κανείς από τους υποψηφίους δεν συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία, τότε η μάχη θα κριθεί στον β’ γύρο, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, ανάμεσα στους δύο πρώτους σε ψήφους υποψηφίους.
Εάν απαιτηθεί β’ γύρος, τότε δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στον α’ γύρο, δηλαδή δεν μπορούν να ψηφίσουν σε τυχόν επαναληπτική εκλογή όσοι δεν ψηφίσουν στις 20 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: