ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

Αδικαιολόγητη η καθυστέρηση της έκδοσης της εγκυκλίου

Στασιμότης... σε όλους τους τομείς! ΕΔΩ

Σύμφωνα με το Π.Δ. 50/96 η υποβολή των αιτήσεων μετάθεσης των εκπαιδευτικών πραγματοποιείται το Νοέμβριο μήνα. Ο Νοέμβριος έφυγε και δυστυχώς έως σήμερα η εγκύκλιος μεταθέσεων δεν έχει εκδοθεί.
Η αδικαιολόγητη και ανεύθυνη καθυστέρηση της υποβολής των αιτήσεων πιστοποιεί την έλλειψη σχεδιασμού, προγραμματισμού και υπεύθυνης εκπαιδευτικής πολιτικής. Εκτός κι αν κάποιοι δεν κατανοούν πως η μετάθεση αποτελεί σημαντική μεταβολή στην υπηρεσιακή κατάσταση του κάθε εκπαιδευτικού.
Ως αιρετός ΚΥΣΠΕ καλώ την πολιτική ηγεσία να μην παίζει με την αγωνία και την αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών. Πρέπει άμεσα να εκδοθεί η εγκύκλιος για την υποβολή των αιτήσεων μετάθεσης. Η όποια επιπλέον καθυστέρηση θα δημιουργήσει προβλήματα στο σύνολο των υπηρεσιακών μεταβολών. Ταυτόχρονα πρέπει να προχωρήσουμε στην επανεξέταση και αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου των μεταθέσεων, να προχωρήσουμε σ’ ένα πιο απλό, πιο δίκαιο, πιο αντικειμενικό και αποδεκτό από το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας νομοθετικό πλαίσιο.
Βασίλειος Παληγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: