ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ο Μπουτάρης "ψηφίζει" Μητσοτάκη

lykavitos.gr
Με τα καλύτερα λόγια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης δηλώνοντας ότι «αν ψήφιζα για πρόεδρο της ΝΔ, θα ψήφιζα Μητσοτάκη».

«Υπάρχει μια σύμπτωση απόψεων» εξήγησε ο κ. Μπουτάρης ο οποίος δήλωσε απογοητευμένος από τη ρητορική Τζιτζικώστα που «έχει λόγο πιο δεξιά και από δεξιά».«Είναι ο πιο σοβαρός, έχει πολιτικό λόγο, αν και κουβαλάει ένα όνομα που είναι δύσκολο. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει. Μιλάω σαν πολίτης, όχι σαν δήμαρχος. Όταν όμως έμαθα ότι πρέπει να κάνεις δήλωση ότι ασπάζεσαι τη ΝΔ, άλλαξα γνώμη» δήλωσε για τον κ. Μητσοτάκη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα δήλωσε ότι «με ενοχλεί που ο Καραμανλής λειτουργεί παρασκηνιακά». 
«Με έχει ενοχλήσει το γεγονός ότι ο Καραμανλής δουλεύει στο παρασκήνιο, αν δουλεύει.
Ήσουν πρωθυπουργός, πρόεδρος της ΝΔ. Έφυγες. Ή όταν φεύγεις κλείνεις το στόμα και δεν μιλάς, όμως χρησιμοποιούν τη σχέση που έχουν μαζί του διάφοροι. Είναι διάχυτη η αίσθηση ότι ο Καραμανλής κινεί τα νήματα. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά»
είπε για τον πρώην πρωθυπουργό ο κ. Μπουτάρης.

Όσον αφορά το προσφυγικό τάχθηκε υπέρ της εξεύρεσης 5-10 χώρων για να δημιουργηθούν προσωρινοί καταυλισμοί «για να μπούν σκηνές», όπως είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας στο MEGA.

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης μίλησε για το σύμφωνο συμβίωσης ως μια πραγματικότητα που οι ευρωπαϊκές χώρες «είδαν στα μάτια» και αντιμετώπισαν. «Είναι υποχρέωσή μας να αναγνωρίσουμε μια πραγματικότητα. Τακτοποιεί κάποιες καταστάσεις περιουσιακές κλπ. Ο πολιτικός γάμος, η υιοθεσία είναι άλλες πραγματικότητες, πρέπει κι αυτές να τακτοποιηθούν» σημείωσε.

Τόνισε, επίσης, ότι δεν απορρίπτει την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια επισημαίνοντας ότι «υπάρχουν και ειδικοί που λένε ότι δεν δημιουργεί προβλήματα στο παιδί».

«Ο πολιτικοί γάμοι πλέον είναι πιο πολλοί από τους θρησκευτικούς. Με αυτό θέλω να πω ότι αυτές οι πραγματικότητες πρέπει να αντιμετωπίζονται. Είμαι υπέρ του όταν υπάρχει μια πραγματικότητα να πρέπει να νομιμοποιείται για να εξελιχθεί. Η κοινωνία μας δεν είναι ώριμη να το δεχθεί, αλλά δεν σημαίνει αυτό ότι δεν πρέπει να το κουβεντιάζουμε» κατέληξε για το θέμα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: