ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Οι άριστοι υπάλληλοι θα εξελίσσονται ταχύτερα και θα αμείβονται καλύτερα!

«Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι»
Ανεδαφικό και ανεφάρμοστο... Είναι πρακτικώς αδύνατον να ισχύσει από τον ερχόμενο Γενάρη!!
Ν. 4354/16-12-2015
Μνημονιακός νόμος, με μειώσεις στους μισθούς μας, "εξωφρενικά" επιδόματα σε περιφερειακούς διευθυντές και ευνοϊκή "μισθολογική εξέλιξη" σε νεότερους συναδέλφους με διδακτορικά και μεταπτυχιακά!
Χρόνια πολλά, η Παναγιά μαζί μας!
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος

Από 1/1/2018 όσοι δημόσιοι υπάλληλοι βαθμολογούνται με άριστα σε τρεις συνεχόμενες αξιολογήσεις, θα έχουν τη δυνατότητα να εξελίσσονται ταχύτερα μισθολογικά, ανεβαίνοντας ένα επιπλέον μισθολογικό κλιμάκιο.

Αυτό προβλέπει το άρθρο 12 του νόμου 4354/2015 για το ενιαίο μισθολόγιο φτώχειας, που ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως κατεπείγον την 16η Δεκεμβρίου του 2015. Λεπτομέρειες προβλέπεται να καθοριστούν με κοινή υπουργική απόφαση, η οποία ταυτόχρονα θα ορίζει ένα ποσοστό μεταξύ 5%-15% του συνολικού αριθμού υπαλλήλων, λαμβανομένης υπόψη της εκάστοτε δημοσιονομικής συγκυρίας, στους οποίους θα χορηγούνται τα οφέλη της μισθολογικής εξέλιξης. Αυτό θα γίνεται το συχνότερο ανά τρία έτη.
Για τους «ανεπαρκείς», «σε όλως εξαιρετικές περιπτώσεις» ύστερα από τρεις ετήσιες συνεχόμενες αξιολογήσεις, δύναται να αναστέλλεται η αυτόματη μισθολογική εξέλιξη, το μέγιστο για ένα έτος.

Το άρθρο 12 του Ν.4354/2015:

Δεν υπάρχουν σχόλια: