ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017

ΕΡΤ: Η «τέχνη» να θάβεις την πρώτη είδηση, όταν δε βολεύει την κυβέρνηση


aixmi.gr
Εξακολουθεί να γράφει «ιστορία» η ΕΡΤ στον ενημερωτικό τομέα. Στο μεσημεριανό δελτίο υπέγραψε μία ακόμη σελίδα σωστής ιεράρχησης των ειδήσεων και ίσων αποστάσεων από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση.
Όπως είναι γνωστό, όλοι οι Έλληνες σήμερα συζητούν το «μπουγιουρντί» του ΕΝΦΙΑ, τα στοιχεία του οποίου αναρτήθηκαν χθες το απόγευμα στο ΤΑΧΙSNET. Όλα τα δελτία ειδήσεων και όλες οι ενημερωτικές εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης μεταδίδουν το θέμα και τις αντιδράσεις των ιδιοκτητών ακινήτων ως πρώτη είδηση.
Τι έκανε η (διόλου φιλοκυβερνητική) κρατική τηλεόραση στις τρεις το μεσημέρι; Μετέδωσε ως πρώτη είδηση τον τραυματισμό με μαχαίρι του δημάρχου Ελευσίνας, παρότι η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο -πράγμα γνωστό ήδη από τη μία το μεσημέρι.
Καλά, λες. Λάθος αξιολόγηση, δεν χάθηκε ο κόσμος, συμβαίνουν αυτά. Μεταδόθηκε, στη συνέχεια, η είδηση για τον ΕΝΦΙΑ; Αμ δε. Έφτασε να δείξει το ρολόι 15.24 για να δεήσει το κρατικό κανάλι να προβάλλει το θέμα που απασχολεί όλους τους Έλληνες. Δηλαδή, 24 λεπτά μετά την έναρξη του δελτίου.
Για την ιστορία, το δελτίο παρουσίαζε η Σταυρούλα Χριστοφιλέα, χωρίς βεβαίως να φέρει καμίαευθύνη για την ιεράρχηση των ειδήσεων. Υπεύθυνοι γι αυτό είναι ο διευθυντής ειδήσεων και οι αρχισυντάκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: