ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Παληγιάννης:Ελπίζω η Β΄φάση αποσπάσεων να πραγματοποιηθεί με βάση τα πραγματικά λειτουργικά κενά.



Παληγιάννης Βασίλειος 
Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε. 
Τηλ. 6974750409 Fax: 2103442287 
e-mail: paligiannis@hotmail.gr
 Tο ΚΥΣΠΕ θα συνεδριάσει την Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25 Αυγούστου με κύριο θέμα τις αποσπάσεις Β΄ φάσης των εκπαιδευτικών ΠΕ.
Ήδη το υπουργείο Παιδείας με έγγραφό του ζήτησε από τις Δ/νσεις τα λειτουργικά κενά για την υλοποίηση της Β΄ φάσης αποσπάσεων.
Θυμίζω πως η πρώτη φάση αποσπάσεων πραγματοποιήθηκε με βάση τα "κουτσουρεμένα" κενά, με αποτέλεσμα τον περιορισμό του αριθμού των αποσπάσεων.
Ελπίζω η Β΄ φάση να πραγματοποιηθεί με βάση τα πραγματικά λειτουργικά κενά, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους εκπαιδευτικούς να βρεθούν κοντά στις οικογένειές τους.
Η πολιτική ηγεσία πρέπει να αντιμετωπίσει τις αποσπάσεις με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και κυρίως ανθρωπιά και να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ικανοποίησης αποσπάσεων εκπαιδευτικών.
Ας μη ξεχνούμε, πως οι αποσπάσεις δεν εξυπηρετούν μόνο τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς, αλλά κυρίως την απρόσκοπτη λειτουργία του εκπαιδευτικού μας συστήματος.
Πάντα στη διάθεσή σας

Παληγιάννης Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια: