ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Λαφαζάνης: Κίνηση εσωτερικής κατανάλωσης από τον Τσίπρα το συνέδριο της Εσθονίας


Κίνηση εσωτερικής κατανάλωσης, που έγινε για αμιγώς ψηφοθηρικούς λόγους, χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης την απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης να μην συμμετάσχει σε συνέδριο της Εσθονικής προεδρίας για τα εγκλήματα του κομμουνισμού.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο επικεφαλής της ΛΑΕ σημείωσε: «Ο Κοντονής, ο Τσίπρας δηλαδή για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, έκανε μια κίνηση εσωτερικής κατανάλωσης… Κίνηση η οποία είναι αντιπερισπασμός που απευθύνεται στο κομματικό ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο αποσυντίθεται και απευθύνεται στον αριστερό προοδευτικό κόσμο, ο οποίος φεύγει ολοταχώς».
«Ήταν ψηφοθηρικοί οι λόγοι… Πελατειακή σχέση έκανε. Δεν το εννοεί ο κ. Κοντονής, ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση αυτή. Καρφί δεν τους καίγεται για την υπεράσπιση των αξίων και των ιδεωδών του Σοσιαλισμού και του κομμουνισμού, αυτό τον έχουν γραμμένο στα παλιά τους τα παπούτσια» σχολίασε ο κ. Λαφαζάνης που αποκάλεσε δε ειρωνικά «διαπραγματευτικό τουρισμό» τη διαπραγμάτευση Βαρουφάκη και τον κατηγόρησε ότι λέει συνεχώς ανακρίβειες για να είναι στην επικαιρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: