ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Η Κατερίνα Στεφανίδη, παραμένει πρώτη στον κόσμο!

Υποκλινόμαστε στα κατορθώματά της! Μαζί της η Ελλάδα και οι Έλληνες, στην κορυφή του κόσμου!!

Η Κατερίνα Στεφανίδη, με νέο πανελλήνιο ρεκόρ,
 είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια!  
Η 27χρονη πρωταθλήτρια πήδηξε στα 4,91μ. και νίκησε τη μεγάλη αντίπαλό της και στο Ρίο ντε Ζανέιρο, την Αμερικανίδα Σάντι Μόρις, που κατέκτησε ξανά το αργυρό μετάλλιο!

Η επίδοση αυτή αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ (το προηγούμενο ήταν φυσικά της Στεφανίδη με 4,85μ.) και συνάμα η καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο (δικιά της και αυτή).
Η Στεφανίδη, δοκίμασε και στα 5,02μ., επιχειρώντας για πρώτη φορά να σπάσει το "φράγμα" των πέντε μέτρων σε έναν αγώνα και να σημειώσει ρεκόρ αγώνων, ωστόσο απέτυχε και στις τρεις προσπάθειες.

Το χάλκινο μετάλλιο μοιράστηκαν οι Βενεζουελάνα Ρομπέιλις Πεϊνάδο με 4.65μ. και η Κουβανή και προηγούμενη παγκόσμια πρωταθλήτρια Γιαρισλέι Σίλβα.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξη»
"Μετα το Άμστερνταμ πέρυσι (Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα) έχω δεχθεί μεγάλη αγάπη από τους Έλληνες. Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό, αλλά και επειδή δίνει λίγο παραπάνω δημοσιότητα στο στίβο. Και ήταν κάτι που χρειαζόμαστε σαν χώρα αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξή σας και που μείνατε όλοι ξύπνιοι να με δείτε".

Λίγο μετά τον θρίαμβό της στο Λονδίνο, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη έκανε δηλώσεις στην κρατική τηλεόραση. «Τώρα σκέφτομαι το χρυσό στον κλειστό στίβο», είπε αρχικά, χαμογελώντας, η «χρυσή» Κατερίνα.
Και συνέχισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για το χρυσό μετάλλιο, αλλά και για το πανελλήνιο ρεκόρ. Κάναμε σωστά κάποια πράγματα και έτσι ήρθε το χρυσό. Το πιο δύσκολο άλμα ήταν στα 4,75 μ.». 
Όσο για τη μεγάλη της αντίπαλο, τη Σάντι Μόρις, είπε: «Ξέραμε ότι δεν ήταν φέτος σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά ξέραμε ότι θα είναι η κυριότερη αντίπαλος. Όταν έριξε το 4,82 μ., σκεφτήκαμε ότι μου έδωσε την ευκαιρία, γιατί θα αναγκαζόταν να αφήσει αυτό το ύψος».
«Δεν καταλαβαίνω ακόμα σε ποιο επίπεδο έχω φτάσει. Ίσως να το συνειδητοποιήσω όταν τελειώσω την καριέρα μου. Σήμερα ήρθα εδώ χωρίς άγχος, για να τα κάνω όλα ήρεμα», κατέληξε η παγκόσμια πρωταθλήτρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: