ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Κωνσταντινόπουλος: Ο Κουρουμπλής δεν μπορούσε να ψηφίσει 2,5δις μέτρα και τώρα ψήφισε 20δις μέτρα!

Μια είναι η ιστορία, ότι υπάρχει αχαριστία…

Ο κ. Κουρουμπλής, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του
ΠΑ.ΣΟ.Κ. και εκλεγμένος βουλευτής του για πολλά χρόνια, έπρεπε να φύγει τελευταίος από το ΠΑΣΟΚ και όχι πρώτος!!

«Όσοι πιστεύουν ότι αυτά που είπε με το άρθρο του ο Κώστας Λαλιώτης δεν τους αφορούν πλανώνται πλάνην οικτράν» δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Ο Λαλιώτης, πρόσθεσε ο κ. Κουρουμπλής με δηλώσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ , έστειλε το μήνυμα και είναι ξεκάθαρο: «Δεν μπορεί η παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να γίνει δεκανίκι της πιο σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής του κ. Μητσοτάκη. Η μόνη επιλογή της πρέπει να είναι ένα μεγάλο ριζοσπαστικό αντινεοφιλελεύθερο μέτωπο σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ».
Συνεχίζοντας τις αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου ο υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε πως «αυτό το καταλαβαίνει κάθε πολίτης που πίστεψε στην «Αλλαγή» του '81 και κάθε στέλεχος που υπηρέτησε δίπλα στον Ανδρέα» σημείωσε ο κ. Κουρουμπλής.

Απάντηση από Οδ. Κωνσταντινόπουλο

Τα ανωτέρω προκάλεσαν την αντίδραση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. Συγκεκριμένα ο κ. Κωνσταντινόπουλος έγραψε στο Facebook: «Ο κ. Κουρουμπλής ήταν ο άνθρωπος που το 2012 παίζοντας θέατρο στη Βουλή και με τρεμάμενη φωνή μάς είπε "συγκινημένος" ότι δεν μπορεί να ψηφίσει 2,5δις μέτρα γιατί τού έστειλε επιστολή η κόρη του! Με ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε 20 δις μέτρα αλλά η κόρη του δεν έστειλε ούτε ένα γράμμα. Ξεπέρασε εύκολα την συνεργασία με τον ακροδεξιό Καμμένο και ούτε ενα γράμμα απο την κόρη»
Ο κ. Κωνταντινόπουλος συνεχίζοντας στο ίδιος μήκος κύματος ανέφερε: «Ο κ. Τσίπρας τον επιβράβευσε για τις υπηρεσίες του ως δούρειο ίππο του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ και τον κρατά στην υπουργική καρέκλα! Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις πολιτικές του θα επαναφέρει τη ΝΔ και το νεοφιλελεύθερο Μητσοτάκη (...) μην ψάχνει συνενόχους. Το ΠΑΣΟΚ η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει μια επιλογή, την δεύτερη θέση στις επόμενες εκλογές, Προϋπόθεση, καμία συνεργασία με πολιτικούς τυχοδιώκτες τύπου κ. Κουρουμπλή κλπ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: