ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Οι 7 που ψήφισαν τον νόμο για την Παιδεία ενώ είχαν ψηφίσει και το «νόμο Διαμαντοπούλου»

Άτιμη καρέκλα "άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις" ξευτελίζοντάς τους ! Για σένα οι άνθρωποι εύκολα γίνονται  επιλήσμονες!

eleftherostypos.gr
Μπορεί το νομοσχέδιο για την Παιδεία να ξεσήκωσε πολιτική κόντρα ωστόσο στο παρασκήνιο υπάρχει άλλο ένα ζήτημα που προκύπτει και δεν είναι άλλο από τους βουλευτές που είχαν ψηφίσει τον νόμο Διαμαντοπούλου και τώρα ψήφισαν αυτόν του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο νόμος Γαβρόγλου πρόκειται ουσιαστικά για πλήρες «ξήλωμα» του νόμου που είχε ψηφιστεί με 255 ψήφους. Τότε, το 2011 «ναι» είχαν ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, ο ΛΑΟΣ και η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, ενώ «όχι» είχαν ψηφίσει τα κόμματα της Αριστεράς, το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Δημοκρατική Αριστερά.

Όπως όμως προκύπτει από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, υπάρχουν αυτήν την στιγμή επτά βουλευτές που τώρα ξήλωσαν με την ψήφο τους τον νόμο που είχαν οι ίδιοι ψηφίσει πριν από έξι χρόνια!
Συγκεκριμένα η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Θεόδωρος Παραστατίδης, ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η Έλενα Κουντουρά και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, άνηκαν στους 255 βουλευτές που είχαν ψηφίσει τον νόμο της Άννας Διαμαντοπούλου. Σημειώνεται ότι ο Πάνος Καμμένος, σήμερα απουσίαζε από την συνεδρίαση.
Αυτό συνέβη καθώς το 2011 οι βουλευτές αυτοί άνηκαν στις κοινοβουλευτικές Ομάδες του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα, οι πέντε από αυτούς είναι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, ενώ τρεις είναι και υπουργοί στο κυβερνητικό σχήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: