ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Παγκόσμιοι πρωταθλητές οι νέοι μας στην υδατοσφαίριση!

Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου στην εθνική ομάδα και ακούστε τους νέους μας να τραγουδούν τον εθνικό μας ύμνο, γιατί σημαία και εθνικός ύμνος πάνε "πακέτο"...κ. υπουργέ, της παιδείας.


Στην κορυφή του κόσμου βρίσκεται η εθνική ομάδα Νέων Ανδρών του πόλο νικώντας σε έναν δραματικό τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος την Κροατία. Το ματς κρίθηκε στα πέναλτυ, ενώ η εθνική στο σκορ ήταν τρία γκολ πίσω 2-5! Κατάφεραν όμως, οι νέοι μας να κάνουν την ανατροπή, αλλά ένα δευτερόλεπτο πριν το τέλος οι Κροάτες μάς ισοφάρισαν 7-7!!
Η τύχη όμως ήταν με την Ελληνική ομάδα, αφού το 2ο πέναλτυ του Λάζιτς σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ οι διεθνείς δεν έχασαν κανένα (Τρούλος, Παπαναστασίου, Γαρδίκας, Μασμανίδης) με τον Γκιουβέτση να εκτελεί το καθοριστικό 5ο πέναλτυ για το 5-3 (12-10).

Αυτό είναι το 2ο χρυσό για την εθνική ομάδα, μετά το 2001, όταν και πάλι είχαμε κερδίσει στην Κωνσταντινούπολη την Κροατία.
Σε τελικό έχει φτάσει άλλες δύο φορές, όπου κατέκτησε το ασημένιο, το 1995 στη Γαλλία (ηττήθηκε από την Ουγγαρία) και το 2011 στην Κροατία (ηττήθηκε πάλι από την Κροατία).

Δεν υπάρχουν σχόλια: