ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Καστοριάς:Σε ποιες σχολικές μονάδες διαπιστώθηκαν λειτουργικές υπεραριθμίες

Τρέχουμε για να προλάβουμε τον Αγιασμό!

Η προσφιλής τακτική της κυβέρνησης είναι να διευθετεί τα πάντα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, καταργώντας νόμους και διατάξεις που διασφαλίζουν τη νομιμότητα και την ευθυκρισία (π.χ. σμίκρυνση προθεσμιών υποβολής δηλώσεων).




Διαπιστώθηκαν 21 υπεραριθμίες Δασκάλων και 10 Νηπιαγωγών. 


dipe.kas.sch.gr
Όλοι οι εκπαιδευτικοί ΠΕ70 και ΠΕ60 που ανήκουν οργανικά στα Δημ. Σχολεία και Νηπιαγωγεία στα οποία διαπιστώθηκε λειτουργική υπεραριθμία, οφείλουν να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση να δηλώσουν εάν επιθυμούν ή όχι να κριθούν λειτουργικά υπεράριθμοι και να τοποθετηθούν ως λειτουργικά υπεράριθμοι, από την Τρίτη 29-8-2017 έως και την Πέμπτη 31-08-2017 και ώρα 11.00 π.μ, είτε αυτοπροσώπως στη Γραμματεία του ΠΥΣΠΕ Καστοριάς επί της οδού Καραολή 10-2ος όροφος-Καστοριά είτε με τηλεομοιοτυπία (fax) στο 2467055275. Επισημαίνεται ότι την υπεύθυνη δήλωση θα την υποβάλλουν όλοι οι εκπαιδευτικοί ανεξάρτητα από το αν επιθυμούν ή όχι να κριθούν ως λειτουργικά υπεράριθμοι.
Συνημμένα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: