ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Πρέσπες: Η βαρυχειμωνιά στο επίκεντρο της συνάντησης του Α. Τσίπρα με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης

Η κυβέρνηση θεωρεί το πετρέλαιο θέρμανσης είδος πολυτελείας και όχι πρώτης ανάγκης !

κ. πρωθυπουργέ, τώρα που μάθατε και καταλάβατε(!!) τις καιρικές συνθήκες, μειώστε την τιμή πώλησης του πετρελαίου προκειμένου να ζεσταθεί το"κοκκαλάκι μας" και σταματήστε τις μειώσεις μισθών και συντάξεων!!!


ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η βαρυχειμωνιά που στην περιοχή της Φλώρινας κρατάει περισσότερους μήνες από την υπόλοιπη Ελλάδα απασχόλησε τη συζήτηση που είχε ο πρωθυπουργούς Αλέξης Τσίπρας στην αρχή της συνάντησης με εκλεγμένους της αυτοδιοίκησης στον Άγιο Γερμανό Πρεσπών.
Ο κ. Τσίπρας ζήτησε να μάθει πόσο χαμηλά πέφτει η θερμοκρασία στην περιοχή τον χειμώνα και οι δήμαρχοι Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης και Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης τον ενημέρωσαν ότι η θερμοκρασία φτάνει και μέχρι 20, 25 και 30 βαθμούς κάτω από το μηδέν. Τόνισαν πως η προετοιμασία για τον χειμώνα έχει ήδη αρχίσει καθώς από τον Σεπτέμβριο χρησιμοποιούν τη θέρμανση και αυτό διαρκεί μέχρι και τον Μάιο πολλές φορές. Αυτός είναι και ο λόγος που το έξοδα τους για τη θέρμανση είναι αυξημένα σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ελλάδα.
Οι δήμαρχοι προσέφεραν στον κ. Τσίπρα καλάθι με τοπικά προϊόντα και αναμνηστικό δώρο με την εικόνα του Αγίου Αχιλλείου.
Στη συνάντηση εκτός των τριών δημάρχων μετείχαν η γενική γραμματέας διαχείρισης δημόσιας περιουσίας Πέτη Πέρκα, ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης κααι ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπύρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: