ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Πρόεδρος ΑΝΕΛ: Η Ελλάδα είναι ορθόδοξο κράτος


Συνεννοηθείτε, ρε παιδιά, είμαστε ή δεν είμαστε ορθόδοξοι;
Η συνεννόηση είναι καλό πράγμα.

«Η Ελλάδα έχει ένα σύνταγμα που αναγνωρίζει ως θρησκεία της χώρας την Ορθόδοξη. Όταν τέτοιες δηλώσεις γίνονται από τον Πρόεδρο της Βουλής έχουν ανάγκη απάντησης από εμάς τουλάχιστον τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Συμμετέχουμε στην κυβέρνηση έχοντας βάλει τις κόκκινες γραμμές μας που αφορούν θέματα θρησκείας και πατρίδας. Πολλές φορές διαφοροποιούμαστε και έχουμε δημόσιο λόγο.. Αυτό δεν σημαίνει πως ο καθένας δεν μπορεί να έχει τις προσωπικές του απόψεις. 
Θέλω να θυμίσω πως επί Νέας Δημοκρατίας ο κ. Βαρβιτσιώτης είχε δηλώσει πως είναι δικαίωμα του καθενός να καίει την Ελληνική σημαία. Θέλω να θυμίσω πως προσωπικά δεν ψήφισα και την συνθήκη Σένγκεν» σημείωσε αναφερόμενος στο ζήτημα που έχει προκύψει με τις δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. 
Αναφορικά με το ζήτημα των αρίστων και της σημαίας ο κ. Καμμένος τόνισε: «όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα να κρατούν τη σημαία. Δεν διαφωνώ με το νομοσχέδιο για την Παιδεία. Η σημαία δεν έχει να κάνει με την αριστεία, όλα τα παιδιά έχουν πλέον δικαίωμα να μπορούν αν σηκώσουν τη σημαία». 
Σε ερώτηση για το εάν οι διαφορές μπορούν να πλήξουν τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καμμένος τόνισε: «Η συνεργασία μας με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτική. Υπάρχει απόλυτος σεβασμός στις θέσεις του καθενός. Είναι μία συμφωνία ξεκάθαρη ανοιχτή και δημόσια με πολιτική διαφορά. Φροντίζουμε με τον κ. Τσίπρα να μην μαζεύονται θέματα με πολύ ειλικρινή διάλογο». 
Αναφορικά με τους χειρισμούς Βούτση στο θέμα του Ρουβίκωνα ο Πάνος Καμμένος σημείωσε «με τον κ. Βούτση διαφωνούμε σε κάποια πράγματα και συμφωνούμε σε άλλα. Τα θέματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό δεν είναι η θέση του κ. Βούτση απέναντι στον Ρουβίκωνα. Τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες είναι η οικονομία, η ασφάλεια, η υγεία. 
«Θεωρώ πως ο κ. Μουζάλας πως η μεγάλη επιτυχία που είχε στο προσφυγικό είναι πως έκανε τη χώρα παράδειγμα στο κομμάτι της υποδοχής προσφύγων» σημείωσε ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ αναφερόμενος στο μεταναστευτικό . 
Για την υπερφορολόγηση και την οικονομία ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε πως «πιστεύω πως η χώρα θα πάρει ανάσα. Πράγματι η φορολογική ικανότητα έχει ξεπεραστεί. Υπάρχουν άνθρωποι που καλούνται να πληρώσουν περισσότερα. Η μόνη λύση για να μειωθεί η φορολογία είναι η πολιτική που ακολουθούμε, αυτή της ανάπτυξης και των επενδύσεων. Θα προτείνουμε άμεσα την διευκόλυνση των μεγάλων επενδύσεων. Είναι απίστευτο ένας δασάρχης να σταματά μία τεράστια επένδυση. Ότι κι αν έχει γίνει μέχρι τώρα καλώς έχει γίνει και πρέπει να προχωρήσουμε ακόμη και χωρίς ανταλλάγματα . Όχι όμως της Ελληνικός Χρυσός που από την αρχή ήταν μία απάτη και θα κατέστρεφε μία περιοχή όπως η Χαλκιδική. Στην έκθεση Θεσσαλονίκης θα καταθέσουμε (οι ΑΝΕΛ) μία νέα πρόταση για την φορολόγηση των επιχειρήσεων. Θα προτείνουμε απαλλαγές ανάλογες των επενδύσεων και της παραγωγικότητας».
Για τον Γιάνη Βαρουφάκη ο Πάνος Καμμένος τόνισε: «για να καταλάβει κανείς τι λέει ο κ. Βαρουφάκης χρειάζεται μεταφραστή. Βλέπω στο μυθιστόρημά του διαλόγους που είχαμε που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό που ουσιαστικά λέει ο κ. Βαρουφάκης είναι πως η κυβέρνηση πριν συμφωνήσει με τους δανειστές εξάντλησε κάθε δυνατότητα. Δεν γονατίσαμε μπροστά στους δανειστές. Η κυβέρνηση μας και η χώρα δεν πληγώθηκαν από την σκληρή διαπραγμάτευση καθώς οι δανειστές κατάλαβαν πως δεν είμαστε έρμαιο των διαθέσεών τους. Όταν σε λίγα χρόνια κάποιος θα παρακολουθήσει το σημερινό διάστημα θα διαπιστώσει πως η τωρινή κυβέρνηση κινήθηκε με πλέον έντιμο τρόπο. Η συμφωνία επικυρώθηκε και από την αντιπολίτευση που σήμερα κάνει τον ήρωα». 

Για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού ο Πάνος Καμμένος υπογράμμισε: «δεν είμαι ο πρωθυπουργός της χώρας. Αυτό είναι απόφαση του πρωθυπουργού, ένα ο πρωθυπουργός το αποφασίσει θα συζητήσουμε μαζί του τις όποιες προτάσεις γίνουν. Οι υπουργοί αξιολογούνται από τον πρωθυπουργό. Εμείς βάζουμε τις θέσεις μας δεν συγκροτούμε την κυβέρνηση. Με τον κ. Φίλη διαφωνήσαμε στα θρησκευτικά αλλά ήταν πολύ επιτυχημένος σε άλλα κομμάτια της Παιδείας». 

ΝΔ: «Ο κ. Καμμένος δεν έχει ούτε αξίες, ούτε πεποιθήσειςμόνο ακόρεστη δίψα για εξουσία»

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου, εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:
«Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο κ. Καμμένος δεν έχει ούτε αξίες, ούτε πεποιθήσεις για να υπηρετήσει στην πολιτική. Εκτός από την ακόρεστη δίψα του για εξουσία.
Οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι, μαζί με τον κ. Βούτση, παίζουν θέατρο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουν να κάθονται στις καρέκλες τους.
Του συνιστούμε να ασχοληθεί περισσότερο τις επόμενες ημέρες - ενόψει της συζήτησης στη Βουλή - με την απολογία που πρέπει να ετοιμάσει για τις αλλεπάλληλες επικοινωνίες του με τον ισοβίτη κρατούμενο για εμπόριο ναρκωτικών»
Πηγή: http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: