ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

ΝΔ: Εθνικό σχέδιο για την ελληνική οικονομία η απάντηση στην ανικανότητα της κυβέρνησης

Αξιότιμε, κ. Σταϊκούρα, εξηγήστε μας ξεκάθαρα και απλά από ποια "βάρη" θα απαλλαγεί ο πολίτης. Πώς θα εφαρμόσετε το εθνικό σχέδιο πέρα και πάνω από τα μνημόνια, ενώ τα έχετε ψηφίσει;

Σαν πολύ μπερδεμένα μας τα λέτε! Αναμένουμε, λοιπόν, το "ξεδίπλωμα" του σχεδίου σας χωρίς γενικότητες και αοριστολογίες...

kathimerini.gr
Την ανάγκη τολμηρών μεταρρυθμίσεων μέσα από ένα εθνικό σχέδιο, προκειμένου να αποφευχθεί η περαιτέρω ύφεση της ελληνικής οικονομίας και η συρρίκνωση του εισοδήματος των πολιτών μετά την «φορολογική καταιγίδα» των επόμενων μηνών του 2017, επισημαίνει με δήλωσή του ο Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Οι οίκοι αξιολόγησης αναβάθμισαν την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του προγράμματος, η καθυστέρηση της οποίας "φόρτωσε" την ελληνική κοινωνία με πρόσθετα μέτρα λιτότητας για πολλά χρόνια.
Η αναβάθμιση, όμως, αυτή βελτιώνει την κατάσταση της χώρας σε σχέση με το χειρότερο σημείο στο οποίο έφτασε επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Δεν έχουμε ακόμη φτάσει στο επίπεδο αξιολόγησης που είχε η χώρα το 2014. Αποδεικνύεται έτσι, για ακόμη μία φορά, ότι η χώρα, τα τελευταία δυόμισι χρόνια, έχασε πολύτιμο χρόνο και πόρους.
Η οικονομία επέστρεψε στην ύφεση, η ανταγωνιστικότητά της επιδεινώθηκε, το οικονομικό κλίμα κατέρρευσε, κεφαλαιακοί περιορισμοί επιβλήθηκαν, οι καταθέσεις συρρικνώθηκαν, οι οφειλές του Δημοσίου διογκώθηκαν, νέα μνημόνια υπεγράφησαν, το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών συρρικνώθηκε.
Και θα συρρικνωθεί ακόμη περισσότερο μετά την "φορολογική καταιγίδα" των επόμενων μηνών του 2017, την περαιτέρω αύξηση των ήδη εξοντωτικών ασφαλιστικών εισφορών το 2018, την μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου από το 2019.
Αυτό είναι το οδυνηρό αποτέλεσμα της αναποτελεσματικότητας, της ανικανότητας, των ιδεοληψιών και του τυχοδιωκτισμού της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Η χώρα χρειάζεται τολμηρές μεταρρυθμίσεις με αναπτυξιακό πρόσημο, μέσα από ένα εθνικό σχέδιο, που θα κινείται πέρα και πάνω από τα μνημόνια.
Σχέδιο, πτυχές του οποίου έχει καταθέσει ήδη η Νέα Δημοκρατία και θα ξεδιπλώσει το επόμενο χρονικό διάστημα.
Μεταρρυθμίσεις, που θα καθιστούν πιο φιλελεύθερη την οικονομία, θα προάγουν τον ανταγωνισμό, θα μειώνουν το γραφειοκρατικό βάρος και θα βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα του κρατικού μηχανισμού»

Δεν υπάρχουν σχόλια: